• Snabb leverans
  • Säkra betalningslösningar
  • Säkra fraktlösningar

Bli stamkund hos Miankas Scrap och få, 10 % rabatt i 1 år från första inköpsdatum som räknas in i perioden, rabatten gäller även på REA-varor – men den gäller inte vid andra erbjudande – om vi har någon annan rea där % är högre.

 

Så här går det till:

När du har handlat varor för minst 2500 kr, köpen får inte var äldre än 1 år från dagens datum tar du kontakt med oss och berättar att du gjort inköp för 2500 kr – vi går då in och stämmer av i ordrarna och har du handlat i butik så bifoga kvittot som skickats via sms/mail.

Vi räknar ihop dina köp under det senaste året och återkommer till dig via mail. Har du uppnått kraven för att bli stamkund så får du en personlig rabattkod som berättigar 10% rabatt.

Koden gäller på alla dina köp 1 år framåt från den dagen då ditt första köp gjordes.
När tiden för stamkund utgått så börjar man samla på nytt tills man nått 2500 kr (köpen som görs under tiden du är stamkund räknas inte med till nästa period)

 

Regler för stamkund

1.    Rabatten börjar gälla när du nått en summa av minst 2500 kr och gäller därefter 1 år framåt från ditt första inköpsdatum som räknas in i perioden. (Detta sker inte per automatik - man måste maila butiken som ovan beskrivits)

2.    Rabatten gäller på nästkommande order – alltså inte den ordern som gjorde att du blev berättigad som stamkund.

3.    Om man missar att fylla i koden så erhålls ingen rabatt i efterhand.

4.    Man måste alltså skriva in koden i rabattkodsrutan

5.    Man håller själv som kund reda på inköpsbeloppen och tar kontakt med butiken när man kommit upp i 2500 kr.

6.    Stansmaskiner, presentkort eller fraktkostnader ingår inte i det rabattgrundande beloppet.

OBSERVERA  ATT STAMKUNDSRABATTEN GÄLLER ENBART DIG SOM KUND! DET INNEBÄR INTE ATT DU KAN BESTÄLLA VAROR TILL VÄNNER OCH BEKANTA I DITT NAMN.

OBS: Att stamkundsrabatten inte är något vi är tvungna att ge – vi gör det av välvilja då vi månar om våra kunder (stamkunder). Vi har även rättigheter att plocka bort stamkundsrabatten vid misskötsel eller då vi anser att man av någon anledning inte är berättigad till rabatten längre. Eller andra oförutsedda händelser.